MENIU

SFÂRȘITUL LUMII are loc astăzi la 23:22? Profetul care a panicat lumea

SFÂRȘITUL LUMII are loc astăzi la 23:22? Profetul care a panicat lumea

Cum toate fenomenele astronomice rare par să fie însoțite de profeții cutremurătoare, era imposobil să nu fie și cazul Lunii Sângerii de vineri, 27 iulie 2018, atunci când vom avea parte de cea mai lungă eclipsă de Lună din acest secol

Aceasta va fi vizibilă și din România! Maximul eclipsei, când Luna se află cel mai aproape de centrul umbrei, se produce la ora 23.22. Atunci, profetul autopraclamat Paul Begley susține că vine sfârșitul lumii.

Acesta crede că apariție planetei Marte în vecinătatea Pământului, coroborată cu nuanța sângerie pe care o va avea Luna sunt semne foarte clare că vine Apocalipsa. Paul Begley a postat recent un videoclip pe canalul său de Youtube unde susține că seria de coincidențe este mult prea mare. El crede că durata foarte mare a eclipsei totale de vineri și culoarea sângerie pe care o va avea Luna coincid cu cea de-a 70-a aniversare a statului Israel.

Paul Begley a citat și un citat din Biblie, care să-i susțină argumentele: "Soarele se va transforma în întuneric, iar Luna în sânge, înainte ca cea mai teribilă zi a Domnului să sosească".

În România, cel mai important moment fiind la ora 23:22, atunci când Luna se va fi aflat în mijlocul umbrei, fiind complet acoperită de planeta noastră. 

Sursa: cancan.ro