MENIU

Sesiune de shopping la Camera Deputaților pe final de legislatură! Ce cumpără aleșii

Camera Deputaţilor a lansat un anunţ privind achiziţia, prin licitaţie publică, a 430 de calculatoare de tip desktop, dotate şi cu imprimantă, pentru cabinetele din teritoriu şi activitatea serviciilor din Legislativ, precum şi 55 de laptopuri pentru pregătirea documentelor în timpul şedinţelor de plen, pentru Biroul Permanent şi comisiile parlamentare.

Potrivit anunţului Camerei Deputaţilor, instituţia doreşte să achiziţioneze mai multe echipamente de tehnică de calcul, prin licitaţie deschisă cu fază finală de licitaţie electronică, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut, scrie News.ro.

Astfel, deputaţii vor să îşi doteze cabinetele din circumcripţiile parlamentare, la final de mandat, cu 330 de calculatoare desktop, dotate cu imprimantă.

În plus, Camera Deputaţilor mai vrea să cumpere 55 de laptopuri pentru pregătirea documentelor în timpul şedinţelor de plen, dar şi pentru Biroul Permanent şi comisiile parlamentare.

Alte 100 de calculatoare de tip desktop sunt destinate activităţii serviciilor Camerei Deputaţilor.

Camera Deputaţillor mai doreşte să cumpere platforme autoridicătoare pentru persoane cu dizabilităţi. În plus, mai vrea să facă lucrări de igienizare şi renovare a spaţiilor situate în corpul B3 al Palatului Parlamentului.

Mai multe articole despre:
cumpărături calculatoare camera deputailor