MENIU

Senatorul Vergil Chițac, primul politician cu COVID-19, acuză un FAKE NEWS: "De ce s-a pus reflectorul pe mine?"

Senatorul PNL Vergil Chitac, primul parlamentar român depistat cu COVID-19, a vorbit la un post TV, despre episodul îmbolnăvirii sale, susținând că a fost victima unei campanii de presă susținută voit împotriva sa pentru a fi discreditat politic.

„În perioada aceea s-a stârnit la adresa mea... deși în perioada aia au fost mai multe persoane publice bolnave de COVID. Întrebarea pe care mi-o pun, este de ce s-a pus reflectorul pe mine?”, se întreabă retoric senatorul și consideră că a fost o victima „unui fake news”.

„Tot fake news-ul suna cam așa: «Senatorul Chițac s-a deplasat la Bruxelles, la o ședință a Adunării parlamentare NATO, ocazie cu care s-a îmbolnăvit de la un parlamentar francez». De ce e pronunțat mereu numele NATO și de ce este Bruxelles?”, adaugă Vergil Chițac.

„Eu cred că a fost o campanie de presă întreținută în mod voit împotriva mea pentru a mă discredita politic. Artizanii acestei campanii de presă eu îi văd în interiorul PSD, și central, dar în primul rând din rândul PSD-ului local”, spune senatorul PNL.

Senatorul PNL de Constanța Virgil Chițac  a fost depistat pozitiv cu coronavirus pe 13 martie. Acesta și-a infectat, fiul, soția și asistentul personal. Liberalul a participat la ședința BPN a partidului, unde au fost prezenți foarte mulți parlamentari.

Mai multe articole despre:
vergil chitac coronavirus