MENIU

Selly, influencerul controversat care dădea petreceri ilegale, s-a alăturat Armatei României. MApN: „Voi ce mai așteptați?” - FOTO

Sursa foto: Facebook / MApN

Celebrul vlogger Selly devine influencer pentru Armata Română. Ministerul Apărării Naționale a anunțat că acesta s-a alăturat Armatei Române. Tânărul apare într-un clip îmbrăcat în uniformă în timp ce face instrucția. Această colaborare vine, deși vedeta din online a avut probleme cu legea și a fost implicat de mai multe ori în diferite scandaluri, precum cel din pandemie când și-a organizat ziua cu o mulțime de invitați deși erau restricții. 

Anunțul că Selly s-a înrolat a fost făcut pe contul de socializare al Ministerului Apărării. Vloggerul s-au alăturat militarilor și chiar apare în imagini când se pregătește pentru experiența frontului.

În acest fel, tânărul în vârstă de 21 de ani a vrut să le arate celor de vârsta lui cum este să fii militar și ce rigori sunt.

Ministerul Apărării speră că prin această inițiativă tinerii vor fi mult mai atrași de această carieră.

„Avem colegi noi! Dacă până și Selly a decis să se alăture Armatei României, voi ce mai așteptați? Pentru că e teamplayer, și-a adus și un prieten. Revenim cu detalii despre primele lor momente de instrucție alături de militarii de elită ai Scorpionilor Roșii!”, este anunțul postat de Ministerul Apărării Naționale pe pagina de Facebook.

Selly a fost a avut de mai multe ori probleme cu lege. În timpul pandemiee, el nu a ținut cont de restricții și și-a organizat ziua de naștere, unde a invitat un număr mare de prieteni și maneliști.

Mai multe articole despre:
selly selly armata romana