MENIU

Liberalii, în ședință. Iohannis, alături de Tăriceanu

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, marți seară, la o şedinţă cu liderii PNL, la sediul din Modrogan. Mai mulţi dintre aceştia au anunțat şedinţa prin fotografii în care apar alături de preşedinte, postate pe rețelele sociale. În „selfiul liberal”, alături de Klaus Iohannis apare însă și adversarul său din ultimii ani, Călin Popescu-Tăriceanu.

În fotografia postată de liberali pe conturile de socializare, în spatele lui Klaus Iohanis se văd portretele fostilor președinți ai PNL.

Printre aceștia, la loc de cinste se află și Călin Popescu-Tăriceanu, cel care l-a catalogat pe Iohannis, numai în ultimul an, drept „un politician - creaţie de laborator” , „un trântor solemn”, sau „zero realizări în cinci ani”. Alături de Tăriceanu, se mai văd în selfiul făcut de liderii liberali și Crin Antonescu, Alina Gorghiu sau Vasile Blaga.

Președintele Klaus Iohannis se află la sediul PNL pentru o discuție cu echipa partidului care se ocupă de organizarea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale. La întâlnire participă mai mulți lideri PNL printre care și președintele partidului, Ludovic Orban.

„Cu actualul şi viitorul Preşedinte al României, pregătim campania electorală”, a scris prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, pe pagina sa de Facebook şi a postat o fotografie.

Alături de Klaus Iohannis, în imagine mai apar Ludovic Orban, Raluca Turcan, Rareş Bogdan, Siegfried Mureşan, Alina Gorghiu, Dan Motreanu, Robert Sighiartău şi Cristina Trăilă.

”Pregătim depunerea candidaturii”, a scris și Orban, la aceeași fotografie postată pe pagina sa de Facebook.

Printre liberalii care au ținut să anunțe prezența lui Klaus Iohannis la sediul din Modrogan este și Alina Gorghiu.

Fostul președinte al PNL a scris pe contul său de Facebook: „O ședință de campanie, depunem candidatura vineri! Vă așteptăm!" și a publicat o fotografie în care Klaus Iohannis este înconjurat de Ludovic Orban, Rareş Bogdan şi ceilalţi membri din conducerea PNL.

Şi Rareş Bogdan a publicat pe Facebook mai multe poze cu preşedintele Iohannis, cu textul: „Pentru o Românie NORMALA! KLAUS IOHANNIS 2019-2024. Alături de Președintele actual și viitor al României pe care o iubim in fiecare zi! Echipa câștigătoare. #2019”. „Luptam pentru o Românie NORMALĂ!", a mai scris Rareş Bogdan pe Facebook.

Vineri, președintele Klaus Iohannis va merge la Biroul Electoral Central pentru a-și înscrie candidatura la prezidențiale și pentru a depune semnăturile strânse de PNL.