MENIU

Șeful de poliție din Iași, acuzat că a violat o fetiță de 11 ani, a fost ARESTAT

Foto ilustrativ

Șeful Serviciului Poliția Călare Iaşi, acuzat că a violat și a agresat sexual o fetiță de 11 ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Polițistul fusese reținut miercuri.

Procurorii au confirmat dosarul de agresiune sexuală în care ar fi implicat  Tiberiu Cebotaru, șef serviciu al Poliției Călare.

 

Bărbatul în vârstă de 34 de ani, le-a declarat jurnaliștilor că ar fi victima unei răzbunări, fără a da detalii în legătură cu acuzațiile ce i se aduc.

 

Reținerea bărbatului vine după ce, în cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au făcut două percheziții, iar mai apoi l-au condus pe acesta la audieri. Bărbatul este acuzat de viol, agresiune sexuală, victima fiind o minoră de 11 ani, dar și de exercitarea unei profesii fără drept.

 

Astfel, bărbatul ar fi predat, contra cost, cursuri de echitaţie într-o comună din apropiere de Iaşi. La acestea ar fi participat mai mulţi minori, printre care şi fata de 11 ani pe care ar fi agresat-o sexual şi ar fi violat-o.

Mai multe articole despre:
politist violator iasi fata de 11 ani arestat