MENIU

Şeful de direcţie din CJ Caraş-Severin prins când lua mită a fost reținut

Şeful de direcţie din CJ Caraş-Severin prins când lua mită a fost reținut

Şeful Direcţiei de administrare a domeniului public şi privat din Consiliul Judeţean Caraş-Severin, Ianăş Roşeţi, prins în flagrant în timp ce primea 9.000 de lei dintr-un total de 8.000 de euro ceruți pentru atribuirea de contracte în mod preferenţial, a fost reținut de procurorii DNA.

Șeful Direcției de administrare a domeniului public şi privat din Consiliul Judeţean Caraş-Severin, Ianăş Roşeţi, a fost reținut pentru 24 de ore, în noaptea de miercuri spre joi, de către procurorii DNA din Timișoara, sub acuzația de luare de mită, urmând ca joi să fie dus la instanță cu propunere de arestare preventivă.

Roșeți a ieșit în jurul orei 02.00 din sediul DNA Timișoara, unde a fost audiat timp de câteva ore, fiind dus în arestul Poliției Timiș.

”Nu am de declarat nimic, sunt nevinovat”, a spus Roșeți la ieșirea din sediul DNA Timișoara.

Șeful Direcției de administrare a domeniului public şi privat din Consiliul Judeţean Caraş-Severin a fost prins în flagrant, miercuri, de către procurorii DNA Timișoara, în timp ce primea 9.000 de lei dintr-un total de 8.000 de euro solicitaţi în schimbul atribuirii de contracte în mod preferenţial, iar în urma flagrantului procurorii au făcut și percheziții la locuința acestuia.

Mai multe articole despre:
DNA CJ Caraş-Severin Ianăş Roşeţi