MENIU

Șef de poliție, judecat pentru HĂRȚUIRE. Cine este victima - detalii ȘOCANTE

Poliție Locală

Un șef din Poliția Locală Alba Iulia a fost trimis în judecată pentru hărțuire. Victima sa este chiar fosta soție. Omul legii mai avea în palmares o condamnare într-un dosar privind violența în familie, relatează Realitatea PLUS. 

Șeful Biroului Circulația pe Drumurile Publice din județul a fost trimis în judecată pentru hărțuire. Victima polițistului este chiar fosta sa soție, cu care de-a lungul timpului a avut mai multe neînțelegeri. Ba chiar acesta are o condamnare penală pentru că și-ar fi lovit fosta nevastă. 

Anchetatorii au descoperit în telefonul femeii zeci de mesaje în care polițistul o amenința pe aceasta și îi spunea constant că este urmărită. Totodată, în 2019, polițistul ar fi încălcat un ordin de protecție emis și și-ar fi contactat fosta nevastă, motiv pentru care autoritățile au trebuit să îl rețină pe acesta pentru o perioadă de 24 de ore. Magistrații au decis la vremea respectivă ca bărbatul să fie cercetat în stare de libertate. Acesta a trebuit însă să achite o amendă penală în valoare de 2000 de lei și să îi plătească daune morale. 

Decizia de acum de a fi trimis în judecată pentru hărțuire nu este una definitivă. Ea poate fi contestată cu recurs.