MENIU

Ședință la Prefectură: Se pregătesc noi măsuri pentru vârful VALULUI 5 al pandemiei - Timpii de așteptate pentru recoltarea de probe au crescut

Noi măsuri pentru vârful valului 5

Autoritățile s-au reunit, luni, într-o ședință de urgență pentru a lua noi decizii în gestionarea valului cinci al pandemiei. Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Capitalei a anunțat că s-au făcut preconizări și eventualele măsuri care se pot impune în cazul în care infectările vor crește alarmant.

„Se vor dispune anumite măsuri. S-au luat în calcul anumite ipoteze de lucru.

Serviciul de Ambulanță a informat Prefectura că timpii de așteptate pentru recoltarea de probe biologice au crescut de la 24, la 48 de ore având în vedere creșterea numărului de cazuri și solicită suplimentarea cu echipaje pentru recoltarea probelor bilogice.

Dacă înainte se aștepta 24 ore, acum se așteaptă 48 de ore, să fie informați cetățenii.

S-au făcut preconizări și eventualele măsuri care se pot impune”, a spus Mariana Țipișcă, purtător de cuvânt al Prefecturii Capitalei.

Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 17 ianuarie 2022, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 8.118 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 17 decese.

Bilanț coronavirus 17 ianuarie: peste 8.100 de cazuri noi de infectare - câte decese s-au raportat în ultimele 24 de ore

Mai multe articole despre:
sedinta prefectura capitala masuri