MENIU

Ședință cu ușile ÎNCHISE pentru Dan Tănasa după scandalul violent din Parlament - Sancțiunea deputatului AUR va fi judecată pe ascuns

Ședință cu ușile închise în Parlament

Parlamentarii se întâlnesc, marți, într-o ședință cu ușile închise pentru a dezbate contestația depusă de Dan Tănasă. Deputatul AUR a fost sancționat cu un avertisment scris, după ce a jignit mai mulți colegi parlamentari.

Deputatul AUR Dan Tănasa a făcut mai multe comentarii, cu voce tare, în timpul declarației de presă a ministrului Justiției, Stelian Ion, pe tema desființării SIIJ.

Mai mulți parlamentari din partidul lui Dan Barna l-au interpelat, iar deputatul AUR a fost la un pas să se ia la bătaie cu colegul său de la USR, Silviu Dehelean.

„Băi păduche, dispari! Îți ordon să dispari!“, i-a strigat Tănasa.
Deputatul AUR - Dan Tanasă a fost sancționat cu avertisment scris, după ce acesta a adresat cuvinte şi expresii "care contravin demnităţii şi onoarei funcţiei de deputat" unor colegi din Parlament.
 
Comisia juridică a decis, în urma sesizării deputaților USR-PLUS, că modul în care s-a purtat Dan Tănasă este încadrat în categoria abateri disciplinare şi a propus aplicarea sancţiunii cu avertisment scris. La recomandarea Comisiei Juridice, Biroul Permanent al Camerei Deputaților l-a sancționat cu avertisment în scris pe deputatul AUR. 

Mai multe articole despre:
dan tanasa deputat aur scandal parlament