MENIU

ȘEDINȚĂ CRUCIALĂ la Ministerul Apărării, după discursul lui Putin de la Moscova. Subiecte IMPORTANTE pe ordinea de zi: cine participă

Angel Tîlvăr, ministrul Apărării/ Foto: MApN

Ședință importantă, marți după-amiază, la sediul Ministerului Apărării de la București, surevnită la scurt timp după discursul președintelui rus Vladimir Putin de la Moscova în care a anunțat continuarea ofensivei începepute pe 24 februarie 2022.

Vorbim despre o ședința extrem de importantă care era anunțată de mai mult timp, însă care vine întâmplător după discursul de marți al lui Vladimir Putin, de la ora 11:00. 

La ședință vor participa liderii celor două grupuri parlamentare de Apărare din Camera Deputaților și Senat, dar și mai mulți experți în apărare. Drept urmare, este practic imposibil să separăm această ședința de contextul în care ne aflăm, cu un război la graniță. 

La ora 1:30 e așteptată să înceapă această ședință de lucru.

Conform unor surse citate de știripesurse.ro, subiectele de discuție vor fi actualizări ale situației din Ucraina, discursul lui Vladimir Puțin și posibilele consecințe pentru România, dar și pentru regiune.