MENIU

Ședință crucială de Guvern la Palatul Victoria. Miniștrii discută noi măsuri pentru români

Ședință de Guvern la Palatul Victoria. Ludovic Orban le-a cerut miniștrilor actele necesare implementării unor măsuri economice din programul de relansare economică.

Guvernul urmează să adopte proiectul de ordonanţă de urgenţă privitoare la miliardul de euro disponibilizat ca urmare a creşterii flexibilităţii în cadrul programelor finanţate din fonduri europene, pentru sprijinirea mediului de afaceri, a declarat prim-ministrul Ludovic Orban.

Ministrul Muncii - Violeta Alexandru, Ministrul de Finanțe - Florin Cîțu și Ministrul Fondurilor Europene - Marcel Boloș au prezentat proiectele înaintate ordinii de zi pentru a fi dezbătute.

"Trebuie să adoptăm ordonanţa de urgenţă privitoare la miliardul de euro disponibilizat ca urmare a creşterii flexibilităţii în cadrul programelor finanţate din fonduri europene: 550 de milioane de euro granturi pentru investiţii, 350 de milioane de euro granturi pentru repornirea activităţii şi microgranturile de 2.000 de euro pentru microîntreprinderi", a precizat Ludovic Orban, vineri, în cadrul şedinţei de Guvern.

Mai multe articole despre:
sedinta de guvern