MENIU

Secretul japonez pentru o piele mai tânără și sănătoasă. Toate femeile trebuie să încerce asta!

Cu totii ne dorim sa avem o piele tanara si frumoasa tot timpul. Pentru a reusi acest lucru, trebuie sa ne ingrijim pielea intr-un mod adecvat. Printre cele mai sanatoase modalitati de a ne pastra pielea sanatoasa si frumoasa, este metoda japoneza.

Oamenii, in general femeile, cheltuiesc o gramada de bani pe tratamente scumpe, creme si produse cosmetice.

Degeaba cumparati aceste produse, daca in final nu aveti rezultate. In loc sa puneti pe piele toate tipurile de substante chimice, puteti incerca o abodare naturala si sigura, cum ar fi urmator remediu.

Principalul ingredient este orezul. Este mult mai eficient decat credeti si ofera urmatoarele beneficii:

Orezul este un foarte bun tonic

Orezul contine inozitol, un ingredient care promoveaza un mai bun flux sanguin, astfel incetinind imbatranirea pielii. Inozitolul imbunatateste sanatatea pielii.

Orezul este bogat in vitamina B

Vitamina B are numeroase beneficii pentru unghii, par si piele, deoarece stimuleaza regenerarea celulelor pielii, contribuind astfel la o piele mai moale si mai puternica.

Orezul hidrateaza pielea

Orezul, in special apa de orez are proprietati hidratante si regenerative, motiv pentru care este adesea folosita de femeile din Japonia.

Orezul are efect anti-rid

Inositolul, ingredient aflat in componenta orezului, are abilitatea de a intineri pielea prin reducerea ridurilor si stimularea fluxului sanguin.

Orezul este un excelent exfoliator

Orezul contine acid fitic. Acest acid are capacitatea de a indeparta celulele moarte ale pielii, facand pielea mai tanara.

Orezul elimina imperfectiunile datorate acneei

Apa cu orez poate trata cu succes imperfectiunile cauzate de elementele straine. Puteti purge, toniza si reduce imperfectiunile fetei, urmand un astfel de tratament de doua ori pe saptamana.

Masca japoneza pentru intinerirea fetei

Orezul este ingredientul principal al acestei masti datorita proprietatilor de intinerire si a multor substante nutritive pe care le contine. Pentru ca aceasta masca sa functioneze, este recomandat sa o aplicati de doua ori pe saptamana.

Ingrediente

-3 linguri orez brun organic

-1-1/2 lingura apa distilata

-2 linguri avocado

-1/2 lingurita miere

Incepeti prin a prepara orezul. Fierbeti orezul pana se inmoaie. Strecurati-l de apa si pastrati lichidul intr-un alt vas. Adaugati peste orez avocado si miere. Creati o pasta omogena cu ajutorul unei furculite.

Aplicati amestecul pe fata si lasati-l sa actioneze timp de 15-20 de minute. Dupa aceea curatiti masca dupa fata cu ajutorul unei dischete demachiante si spalati-va cu apa ramasa de la orez. In acest fel veti elimina impuritatile si petele mici.

Aceasta masca este mult mai ieftina si mai accesibila decat orice alt produs de ingrijire a pielii si functioneaza ca prin farmec. Utilizati aceasta masca de doua ori pe saptamana si veti arata mai tanara pe zi ce trece.

Sursa: andreilaslau.ro

Mai multe articole despre:
ten orez mască japoneze