MENIU

Secretele Feng Shui 2024: Culorile norocoase care vor atrage prosperitatea în Anul Dragonului de Lemn

Secretele Feng Shui 2024, Anul Dragonului de Lemn

În fiecare an, Feng Shui ne dezvăluie secretele energetice care pot influența modul în care ne desfășurăm viața și pot aduce succesul și bunăstarea pe care le dorim. În 2024, Anul Dragonului de Lemn va fi o perioadă plină de oportunități și transformări, iar cu ajutorul înțelepciunii Feng Shui, putem avea un avantaj strategic în maximizarea potențialului nostru personal. 

Unul dintre aspectele-cheie în Feng Shui pentru acest an este reprezentat de culorile norocoase, care pot amplifica energia pozitivă și pot atrage prosperitatea în viețile noastre. Acestea sunt ca mici chei care deschid uși către energii pozitive, armonie și abundență.

Când începe Anul Dragonului de Lemn

În curând, întreaga lume va saluta anul 2024, Anul Dragonului. Ce culoare va deveni talismanul pentru noi toți în următoarele 12 luni? Cum să ne îmbrăcăm și ce culoare să alegem pentru a ne asigura că norocul nu se întoarce și că lucrurile rele trec pe lângă noi? Să discutăm despre culorile la modă și simbolic corecte pentru anul nou chinezesc care începe din 20 februarie 2024.

Culorile norocoase pentru 2024 bazate pe Calendarul Zodiacului Chinezesc

Verde smarald

Desigur, culoarea principală a Gardianului Anului deschide parada! Se potrivește brunetelor și roșcatelor, completate de un machiaj sau o îmbrăcăminte luminoasă. Dacă smaraldul pare prea rece, poți găsi ușor nuanțe mai calde și mai confortabile pe paleta de culori: purtarea lor aduce, de asemenea, beneficii.

Femeia anului 2024 din zodiac. Astrele o vor răsfăța cu succes în tot ceea ce va face

Auriu

Pentru cei care iubesc tot ce este aur, aceasta este o oportunitate! Împodobește-te cu tot ce strălucește și sclipește: cu cât mai multe accesorii strălucitoare porți, cu atât mai bogat va fi anul.

Roșu

În China, Festivalul Primăverii este întotdeauna sărbătorit în roșu – o culoare pasională, senzuală și puțin animalică. Femeile țin în mod deosebit să respecte această regulă: carminul și auriul sunt nuanțele tradiționale ale sărbătorii lor de An Nou.

Ce mesaj secret transmite Universul în 2024, pentru fiecare zodie în parte

Negru

Majoritatea oamenilor din Europa vor fi de acord că negrul simbolizeaza doliul și durerea. Dar în China, aceasta este culoarea bogăției, purității și respectului. Așadar, nu este nimic în neregulă să-l întâmpini pe Dragon în rochia ta neagră preferată sau într-un costum de mătase neagră, scrie SfatulParintilor. Dacă ținuta pare prea întunecată, adaugă o eșarfă verde sau o floare roșie în păr.

Alte culori norocoase pentru 2024

Albastrul, asociat cu seninătatea, oferă o îmbrățișare liniștitoare, promițând un an de liniște și echilibru. Movul regal, o nuanță legată de înțelepciune și intuiție, ne invită să navigăm prin capitolele care se dezvăluie în 2024 cu o perspectivă discernătoare și înțeleaptă.

Horoscopul zilei, joi, 18 ianuarie 2024. Luna intră în Taur și dezlănțuie haosul. Trei zodii vor ieși victorioase din lupta cu anarhia