MENIU

Ce se ascunde în spatele femeilor cu ochi căprui

Ce se ascunde în spatele femeilor cu ochi căprui

Majoritatea populației planetei noastre are ochii căprui. De fapt, în urmă cu mii de ani, toți oamenii aveau ochii căprui. Schimbările climatologice petrecute de-a lungul timpului, au provocat apariția celorlalte culori de ochi, însă și în ziua de azi, ochii căprui sunt cei mai des întâlniți.

Și pentru că fiecare culoare de ochi are o simbolistică aparte, azi îți spunem câteva lucruri despre ochii căprui. Dincolo de expresia populară “ochii căprui fură inima oricui”, există câteva detalii mai puțin știute despre femeile cu ochi căprui…

Oamenii au mai multă încredere în femeile cu ochii căprui

Acest lucru a fost dovedit științific, cu ajutorul mai multor studii, realizate de-a lungul anilor, la nivel mondial.

Bărbații sunt mai atrași de femeile cu ochii căprui

Până la urmă, și legenda “ochilor căprui care fură inima oricui” are un sâmbure de adevăr. Se pare că bărbații chiar sunt mai atrași, la nivel sexual, de femeile care au ochii căprui.

Femeile cu ochii căprui sunt mai predispuse la depresie

Un studiu realizat de Universitatea din Pittsburgh a scos la iveală faptul că femeile care au ochii căprui sunt mai predispuse la depresie, comparativ cu cele care au ochii de altă culoare.

Femeile cu ochii căprui mint mai puțin

Comparativ cu cele care au ochii de alte culori, femeile cu ochii căprui sunt mai sincere. Asta reiese din rezultatele unui studiu realizat în Marea Britanie, la începutul anilor ‘90.

Sursa: unica.ro

Mai multe articole despre:
femei ochi căprui