MENIU

Seară de seară a pus un săpun sub așternuturile patului, înainte de culcare. Motivul e incredibil!

Crampele musculare apar ca urmare a contracţiei involuntare a muşchilor scheletici şi sunt un simptom frecvent al deshidratării, oboselii, circulaţiei sangvine inadecvate sau compresiei nervoase. Oboseala musculară datorată formei fizice necorespunzătoare sau exerciţiilor fizice intense este o cauză frecventă de crampe musculare. Alte cauze obişnuite includ lipsa mişcării pentru mult timp sau tulburările vasculare, ambele diminuând fluxul sangvin către muşchi.

Scăderea nivelelor electroliţilor din sânge pot duce de asemenea la crampe musculare. În cazuri rare, crampele musculare pot fi cauzate de afecţiuni renale. Diabetul poate fi însoţit de crampe musculare ale mâinilor şi picioarelor, iar hipoglicemie poate produce de asemenea aceste manifestări. În funcţie de cauzele care le produc, crampele pot apărea la nivelul unui singur muşchi sau la o grupă musculară şi pot fi însoţite de durere şi de prezenţa unei formaţiuni musculare dure care se poate simţi la palpare sau poate fi chiar vizibilă.

Crampele musculare pot fi un semn al deshidratării şi dezechilibrelor electrolitice care pot produce şoc sau comă şi pot pune viaţa în pericol.

Există însă o soluție noninvazivă despre care oamenii nu au nicio idee despre cum funcționează, potrivit shareably.net.

O homeopat pretinde că un săpun previne orice fel de durere în timpul somnului, indiferent de conținutul sau marca săpunului. Tot ce trebuie să faceți e să-l ”strecurați” între așternuturile patului, în fiecare seară, înainte de culcare.

Mai multe articole despre:
săpun asternuturi cârcei crampe musuclare