MENIU

Se pregăteau să compacteze gunoiul când dintr-o pungă neagră s-a auzit urletul. Au deschis și..

Muncitorii care se pregăteau să compacteze gunoiul au avut o surpriză uluitoare în momentul în care au auzit un urlet dintr-o pungă. 

Nu este pentru nimeni secret că unii oamenii după ce cumpără un animal pentru distracție și se plictisesc de acesta, încearcă să scape de el. Iubitorii de animale nu pot înțeleg astfel de oameni și conduita lor, însă cu părere de rău nu pot face nimic, scrie Perfectmedia.info. Acești oameni ar trebui să știe că nu este neapărat să alungi animalul în stradă unde acesta ar putea deveni un potențial pericol pentru alți oameni sau ar muri de foame și în mizerie. Întotdeauna poate fi găsit un azil pentru acest scop.

Doi muncitori care colectau gunoiul de la casele oamenilor din orașul Rening, SUA, își îndeplineau munca ca de obicei. Misiunea lor constă în a arunca pungile cu gunoi în camion, unde acestea sunt presate. Brusc muncitorii au auzit strigătul disperat al unui animal în aceste pungi. Mecanismul de presare a fost oprit în aceeași clipă.

În una din pungi muncitorii au găsit o pisică. Înainte de a fi închisă în pungă pisica a fost stropită cu benzină, după care a fost băgată în pungă. Punga a fost legată cu scopul ca animalul să se sufoce și să moară din cauza vaporilor toxici. Însă animalul a supraviețuit ca prin minune. Un act de foarte mare cruzime! Din fericire pisica a putut fi salvată și a fost plasată într-un azil de animale, unde își așteaptă un nou stăpân.

Mai multe articole despre:
gunoi pisică