MENIU

Se plimba pe stradă, iar polițiștii l-au ucis. Motivul este INCREDIBIL

Un pakistanez a fost împușcat mortal de polițiști, după ce oamenii legii l-au confundat cu ucigașul unui copil în vârstă de 5 ani.

Mudasir a fost împușcat mortal de polițiști în luna februarie a anului trecut, acesta fiind acuzat că l-ar fi ucis pe Iman, un copil de cinci ani. Forțele de ordine s-au apărat și au declarat că au recurs la acest gest, după ce suspectul ar fi încercat să fugă.

În urma unei investigații BBC, a fost descoperit faptul că adevăratul criminal s-ar afla încă în libertate. Testele ADN sugerează că același bărbat ar mai fi omorât un alt copil în această lună.

Violul și asasinarea unei copile de șase ani, luna aceasta, au provocat scandaluri și proteste masive în Pakistan. Astfel, anchetatorii au descoperit că urmele ADN găsite în ultimul caz au fost găsite și în alte șapte cazuri în care fete tinere au fost atacate în acel oraș.

Din cele șapte victime ale atacurilor, patru, inclusiv Iman, au fost uciși.

O anchetă internă a fost deschisă și în interiorul poliției, pentru că l-ar fi ucis pe nedrept pe Mudasir în februarie 2017, dar și pentru faptul că, timp de un an, el a fost considerat a fi autorul a toate cele șapte atacuri.

Mai multe articole despre:
Pakistan criminal ucis