MENIU

Se lansează o nouă televiziune în România. Când începe să emită

Televiziunea de business Money News se va lansa până la finele lunii aprilie a acestui an.

Televiziunea de business Money News se va lansa în aprilie 2016, au declarat reprezentanți ai postului, în fața membrilor CNA.

Aceștia s-au prezentat în fața forului audiovizual, în frunte cu Horia Alexandrescu, reprezentant al postului, și au cerut autorizarea studioului pentru a începe emisia, precum și modificarea acționariatului și a structurii de programe, potrivit paginademedia.ro.

M&M Channel a primit licența pentru postul de business în urmă cu aproximativ un an. Potrivit sursei citate, televiziunea va fi disponibilă în rețeaua Telekom și INES. Money News este operată de societatea M&M CHANNEL SRL, ai cărei asociaţi erau: Triumf Construct SA – 90% şi Basarab Mihaela Anca – 10%.

Acţionarii Triumf Construct SA sunt Murad Mohammad – acţionar principal – 99.987% şi Păun Elena – 0.013%. În noua variantă, aprobată marţi, 19 aprilie, de CNA, Triumf Construct își păstrează cele 90%, însă iese Basarab Mihaela Anca, fiind înlocuită de Zdrobiș Elena Cosmina. Aceasta apare ca director de marketing, pe site-ul lanțului hoterlier deținut de omul de afaceri Mohammad Murad, Phoenicia Hotels Resorts.



Mai multe articole despre:
lansare televiziune CNA post tv money news M&M Channel