MENIU

Se înmulțesc cazurile de violență extremă în trafic! Capitala, scena unei bătăi ca-n filme - Motivul IREAL pentru care un șofer a fost snopit în bătaie, la Hunedoara

Mașini în trafic - imagine de arhivă

Bătaie în trafic în Sectorul 2 al Capitalei. Doi șoferi au început să se lovească după un conflict în trafic. Scandal a fost și Hunedoara, acolo unde un bărbat în vârstă de 76 de ani a fost bătut cu sălbăticie pentru că a condus prea încet.

Incidentul a avut loc pe o strada din Sectorul 2 al Capitalei, acolo unde un barbat a fost lovit cu un obiect contondent de un alt sofer. 

Politistii l-au gasit imediat pe agresor, l-au condus la audieri, acolo unde a fost deschis si un dosar penal pe numele sau 
sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente.

"Ieri (marti - n.r.), poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Secţia 2 Poliţie au pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe", informează un comunicat al DGPMB transmis, miercuri, AGERPRES.

Scandal a fost si la Hunedoara, acolo unde un sofer in varsta de 76 de ani a fost batut cu salbaticie de un participant la trafic. Motivul este halucinant. Mai exact, se pare ca acesta a fost agresat pentru ca ar fi condus prea incet. Agresorul este un tanar de 23 de ani. 

Si in acest caz a intervenit politia iar agresorului i-a fost intocmit un dosar penal pentru lovire si alte violente.

Mai multe articole despre:
bataie bataie trafic capitala soferi