MENIU

Se caută SOLUȚII pentru zona culturală. Nicușor Dan s-a întâlnit, astăzi, cu actorul Victor Rebengiuc şi reprezentanţii teatrului independent Unteatru

Sursă foto: Facebook Nicușor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, s-a întâlnit, astăzi, cu actorul Victor Rebengiuc şi cu reprezentanţii teatrului independent Unteatru, pentru a discuta despre rolul pe care Primăria Capitalei îl va juca în susţinerea artelor spectacolelor, atât de afectate de criza generată de pandemia de COVID-19.

"M-am bucurat să îi pot ura la mulți ani lui Victor Rebengiuc într-un cadru în care nu ne mai întâlnisem până acum, în biroul primarului general al Capitalei. M-a impresionat faptul că a venit astăzi, în ziua în care împlinește 88 de ani, să susțină teatrul independent din București. Am discutat alături de domnia sa și de reprezentanții remarcabilului UNTEATRU despre rolul pe care Primăria București îl va juca în susținerea artelor spectacolelor. La mulți ani, maestre!", se arată în mesajul transmis de primarul general al Capitalei pe pagina sa de Facebook.