MENIU

Se caută o pisică director de comunicare: profilul candidatului ideal. Care e salariul oferit

Sute de pisici din întreaga lume şi-au dat întâlnire la Bucureşti! Cele mai frumoase, jucăuşe şi rare feline se întrec în acest weekend la Romexpo. Expoziţia este deschisă până duminică seară, la ora 18.

Este pentru al zecelea an când Bucureştiul găzduieşte "Sofisticat", unul dintre cele mai mari evenimente dedicate felinelor.

Preşedinte "Sofisticat": "Avem peste 250 de pisici de rasa inscrie, participanti din toate colturile lumii".

Şi bineînţeles că fiecare se luptă să câştige locul întâi la concursul de frumuseţe felină.

"Este Boromir, are un an si doua luni si 9 kilograme...faţa meicunului este o fata salbatica, chiar super-wild", spune stapanul.

Dar este blând şi stă să fie mângâiat de toată lumea. El va concura pentru statutul de cea mai sofisticată felină cu o pisică ce îşi are originile în Asia.

"Sunt Singapura, sunt cele mai mici pisici şi foarte prietenoase...ataşate, iubăreţe, tot ce se poate".

Cu ocazia acestui eveniment, o companie din Bucureşti a decis să angajeze o pisică sau un motan pe un post de...director.

"Postul pe care l-am scos la concurs este de director de comunicare. Candidatul ideal trebuie sa fie bland, dar sa fie o pisica cu atitudine...200 de euro este salariul lunar".

La acest job au fost înscrise deja candidaturile a aproape 700 de feline. Dar doamna Brighite este aproape sigură că, dintre toţi, motanul ei va deveni directorul de comunicare al firmei.

Expozitia felinelor, organizată la Romexpo, este deschisă până duminică la ora 18.