MENIU

Se caută 100 de specialişti IT în divizia auto. Vezi ce criterii trebuie să îndeplineşti

Se caută 100 de specialiști IT în divizia Auto. Aceștia se vor alătura echipei de peste 450 de ingineri IT care dezvoltă proiecte pentru clienții din sectorul auto.

Echipa de specialiști români lucrează, încă din 2011, la crearea de funcționalități telematice și multimedia avansate ce acoperă o gamă largă de funcții, precum accesul facil la sistemele de siguranță sau interacțiunea cu dispozitive audio și de navigație performante. Aplicațiile dezvoltate și implementate de către această divizie facilitează o experiență om-mașină mai plăcută și mai sigură.

În 2016, divizia Auto a Luxoft România va crește cu peste 100 de profesioniști care vor lucra la unele dintre cele mai complexe proiecte de inginerie IT. La început de an, compania angajează specialiști IT pasionați de domeniul auto, pe poziții de Technical Lead, C++ Developer și Test Specialist. În funcție de nivelul de experiență cerut, acestea vizează competențe de lucru cu tehnologii și limbaje IT, precum Linux, C++  și cunoștințe avansate de limba engleză.

Mai multe detalii pe siteul companiei.

Mai multe articole despre:
angajări specialişti IT industria auto