MENIU

Sclavele sexuale ale armatei japoneze. Povestea soldatului dus cu forţa la bordel. Şoc! În cameră...

Sclavele sexuale ale armatei japoneze. Povestea soldatului dus cu forţa la bordel. Şoc! În cameră...

Războiul are superstiţiile lui, iar japonezii nu au făcut excepţie de la ele.

Japonezii aveau o mulţime de credinţe ciudate în ceea ce priveşte sexualitatea. Conform uneia dintre ele, să ai relaţii se­xuale înainte de a intra pe câmpul de luptă elimina orice risc de a fi rănit grav. Unii soldaţi îşi fabricau chiar amulete protectoare cu păr pubian, pe care le purtau în timpul luptei.

Cea mai puternică superstiţie prevedea că orice bărbat trebuia să facă dragoste măcar o dată înainte să moară, scrie Formula As. De aceea, tinerii încă virgini erau încurajaţi să meargă la "femeile de agrement". Soldaţii se temeau de noii recruţi, care nu avuseseră niciodată relaţii sexuale, pentru că puteau să le strice moralul.

În cartea "Sclavele sexuale ale Armatei Japoneze", autorul american George Hicks citează cazul unuia dintre aceşti recruţi, pe care camarazii săi l-au dus cu forţa într-un bordel. Soldatul făcuse tot posibilul pentru a evita relaţiile sexuale. Sub privirea camarazilor săi, a fost urmărit prin toată camera de o tânără fată îngrozită, care încerca să-l convingă... pentru a scăpa de pedeapsa cu moartea pe care ar fi primit-o dacă nu ar fi reuşit să-l dezvirgineze.

Mai multe articole despre:
armata japoneza