MENIU

Scene terifiante pe o stradă din București. O femeie a fost atacată din senin de un tânăr de 25 de ani

UPDATE - Agresorul de 25 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, miercuri, într-un dosar penal privind lovire sau alte violenţe.Un incident șocant a avut loc recent în București, unde o femeie de 45 de ani a fost atacată pe neașteptate de un tânăr de 25 de ani. Incidentul a avut loc pe o stradă din Sectorul 2, iar agresiunea a fost complet neașteptată, tânărul lovind-o pe femeie fără niciun avertisment.

Detalii despre incidentul din București

Potrivit declarațiilor victimei, atacul a avut loc în seara zilei de 11 mai, în jurul orei 21.00. Femeia a fost lovită peste picioare de către agresor, ceea ce a determinat-o să se dezechilibreze și să cadă. Ea a fost transportată de urgență la spital, iar unitatea medicală a alertat imediat Poliția Capitalei.

Poliția din București l-a reținut pe agresor, care acum este cercetat pentru lovire sau alte violențe. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă, evidențiind natura violentă a atacului. Cercetările sunt în curs, fiind coordonate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Declarația victimei

Victima a declarat că nu îl cunoaște pe agresor și că acesta nu i-a spus nimic înainte de atac. „Nu, nu mi-a zis nimic, nici înainte să mă lovească, nici după ce am căzut la pământ. Nici dacă aș fi avut un spray cu piper nu mă ajuta. M-a lovit din spate. Dacă este vorba despre o persoană cu probleme, este cu atât mai grav. Azi sunt eu, mâine poate fi altcineva”, a spus femeia în cadrul unui post TV, subliniind necesitatea de a îmbunătăți siguranța pe străzile orașului.

Comunicatul Poliției Capitalei

Poliția Capitalei a oferit detalii suplimentare despre incident: „La data de 21 mai 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 7 Poliție au reținut un tânăr în vârstă de 25 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. În fapt, la data de 12 mai 2024, în jurul orei 00.30, Secția 7 Poliție a fost sesizată de către reprezentanții unui spital, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe s-a prezentat o femeie care ar fi fost agresată fizic. De asemenea, în urma activităților specifice, a fost identificat și, ulterior, depistat un tânăr, în vârstă de 25 de ani, bănuit de comiterea faptei. La data de 21 mai 2024, bănuitul a fost condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.”

Acest incident evidențiază pericolele existente pe străzile orașului și subliniază necesitatea unor măsuri sporite de siguranță pentru cetățeni.