MENIU

Scene șocante! O elevă de 13 ani, din Vaslui, s-a pus în fața trenului. Autoritățile, șocate de ce a urmat!

Scene șocante! O elevă de 13 ani, din Vaslui, s-a pus în fața trenului. Autoritățile, șocate de ce a urmat!

Caz halucinant, în Vaslui! O elevă de 13 ani a lăsat un bilet de adio în bancă și a plecat spre stația CFR din localitate cu intenția de a se sinucide. 

Imediat ce colegii fetei au găsit biletul de adio, au anunțat profesorii care, la rândul lor, au sesizat prin 112 autoritățile. Mai multe echipaje de poliție au început s-o caute pe minora de 13 ani, atât în apropierea stației CFR din Vaslui, cât și la domiciliul acesteia.

În același timp, mecanicul de pe locomotiva trenului inter regio care circula pe ruta Bârlad – Iași a anunțat că ar fi trecut peste o persoană la circa 1 kilometru de gara din Vaslui, dar că nu găsește cadavrul. Conductorul a oprit trenul și a cercetat atent pe sub vagoane și pe calea ferată, însă nu a găsit niciun cadavru sau vreo urmă care să indice că ar fi accidentat pe cineva.

Un alt echipaj de poliție a mers la domiciliul minorei iar aici au găsit pe acesta împreuna cu mama sa, care se pregătea să o ducă la un medic. Mama minorei se afla în stare de șoc și a spus oamenilor legii că fiica sa avenit acasă plângând spunând despre imensa greșeală pe care o făcuse, aceea de a intenționa să-și pună capăt zilelor.

Copila a povestit că a văzut trenul și s-a pus între șine, crezând în acest mod că nu va avea nici o șansă de supraviețuire. Numai că trenul care circula pe ruta Bârlad – Iași a trecut peste fată, care a stat în poziția ghemuită, cu fața în jos. Ea a scăpat doar cu câteva zgârieturi și avea mai multe vânătăi pe picioare.

VEZI care a fost "motivul" care a făcut-o să ia această decizie tulburătoare pe realitateadevaslui.net

Mai multe articole despre:
tentativa de sicucidere vaslui