MENIU

Scene șocante, în Bacău: un tânăr de 20 ani, înjunghiat în piept. Agresorul i-a reproșat victimei că îi trimitea SMS-uri iubitei sale

Sursa foto: Arhivă

Un tânăr de 20 de ani, din judeţul Bacău, a fost grav rănit de un bărbat care l-a înjunghiat în piept. Agresorul i-a reproșat victimei că i-ar fi trimis mesaje pe telefonul mobil iubitei sale.

Înfuriat de faptul că iubita sa a primit câteva mesaje pe telefonul mobil de la un tânăr, bărbatul i-a cerut socoteală acestuia. Cei doi s-au certat, apoi s-au luat la bătaie și un martor a sunat la 112.

La un moment dat, iubitul fetei a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe tânăr în zona pieptului. Victima a fost transportată la spitalul din Bacău, iar medicii încearcă acum să îi salveze viaţa.

„Pacientul a ajuns la unitatea noastră cu o plagă înjunghiată la nivelul toracelui şi în prezent este în sala de operaţie”, a declarat Mirela Romaneţ, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţe Bacău.

În acest caz, a fost demarată o anchetă, iar agresorul a fost arestat. Acesta, dar şi martorii sunt audiaţi de către poliţişti. Iubitul fetei va fi cercetat pentru tentativă la omor.

Mai multe articole despre:
bacau tanar injunghiat agresor