MENIU

Scene impresionante, într-un oraş din România. Femeie de 270 de kg, scoasă cu o macara din casă

Intervenţie complicată a pompierilor din Bihor. Aceştia au intervenit pentru a salva o femeie de 270 de kilograme care era în imposibilitatea de a se deplasa. Femeia a fost evacuată prin balconul locuinţei cu o macara şi dusă la spital.

Intervenţia a avut loc luni dimineaţa. Pompierii militari din cadrul Detaşamentului 1 Oradea au fost mobilizaţi pe strada Parcul Traian, pentru salvarea femeii care necesita îngrijiri medicale urgente, dar se afla în imposibilitatea de se deplasa la spital, scrie citynews.ro.

Pentru scoaterea femeii, care are o greutate de circa 270 kilograme,  din apartamentul situat la etajul 3, forţele de intervenţie au acţionat cu autospeciala de lucru la înălţime, aceasta fiind evacuată prin balconul locuinţei.

După ce a fost adusă la sol în siguranţă, femeia, care are 34 de ani, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean, cu autospeciala de transport personal şi victime multiple, fiind asistată medical, până la spital, de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.  

Mai multe articole despre:
macara salvare femeie salvată