MENIU

Scene erotice, proiectate pe un ecran gigant din centrul Buzăului, în timpul unui film românesc. La eveniment asistau și familii cu copii - Revoltă maximă

Afișul peliculei „California Deamin'”/ Captură IMDB

Zeci de părinți sunt scandalizați după proiectarea unor scene erotice pe un ecran gigant din centrul Buzăului în timpul proiecției unui film românesc. Nemulțumirea a fost datorată faptului că printre persoanele care urmăreau această proiecție se aflau și familii cu copii. Organizatorul, dar și autoritățile locale au însă o explicație pentru situația revoltătoare.

Mai mulți părinți din Buzău s-au revoltat din cauza scenelor erotice care au apărut pe un ecran imens din centrul municipiului în timpul proiecției filmului românesc „California Deamin'”, din distribuția căruia face parte și actorul american Armand Assante. Revolta s-a datorat faptului că în public se aflau și mai multe familii cu copii, relatează Ziare.com. 

Organizatorul are însă o explicație. Ele au precizat că filmul e încadrat în categoria Audiență Generală, cu Acordul Părinților pentru copiii sub 12 ani.

Constantin Toma, primarul Buzăului, a apărat, la rândul său, proiecția.

„Au fost, într-adevăr, două trei scene erotice, dar la începutul acestui film, înainte de difuzarea filmului, organizatorii au anunțat că nu este un film pentru copii, iar voluntarii s-au străduit pe tot parcursul vizionării filmului, să îndepărteze toți copiii neînsoțiți. Și acest lucru s-a întâmplat. Ar fi o mare rușine pentru buzoieni să nu aibă acces la un asemenea film, care a fost un succes pentru România, până la urmă”, a declarat primarul Buzăului.