MENIU

Scene erotice în secția de poliție, filmate chiar de soțul înșelat! Șeful de post și subalterna sa, "despărțiți" doar de trupele speciale

Poliție - imagine cu notă sugestivă

Este anchetă în Argeş, după amorul din secția de poliție din Câmpulung! Șeful de post a fost prins când se iubea cu o subalternă, chiar de soțul polițistei! Soțul înșelat a sunat la 112 pentru a cere ajutorul poliţiştilor. Acesta a spus dispecerului că soţia lui s-a încuiat în postul de poliţie, alături de şef, unde întreţin relaţii sexuale. Cei doi amanți au ieşit doar când au venit colegii de la trupele speciale. 

Soţul polițistei, militar la o unitate din Braşov, ar fi avut bănuieli că femeia nu este fidelă, așa că a hotărât să o urmărească. La miezul nopții, după terminarea programului, a mers la secție, unde i-a filmat pe cei doi amanți ca să aibă dovadă. Cu suspiciunea confirmată, bărbatul înşelat a vrut să-i confrunte, însă aceștia s-au baricadat în birou. Disperat, bărbatul a sunat la 112 şi i-a reclamat.


"La fața locului s-au deplasat ofițeri cu funcții de conducere...insa cei in cauza au refuzat sa deschisa. au fost solicitati mascatii care au fortat usa, inauntru au fost gasiti cei doi. in continuare ipj arges a dispus verificari prin biroul intern", a declarat Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeș. 

În fața mascaților, cei doi amanți au declarat că nu au deschis uşa de teama soțului nervos. Şeful de post şi subalterna sunt acum cercetaţi disciplinar de şefii lor.