MENIU

Scene de sex într-o tabără pentru copii din Cluj: minori implicați! Anchetă uriașă a Poliţiei

Poliție

Poliţiştii clujeni au deschis o anchetă după ce, într-o tabără la care au participat mai mulţi elevi ai unui liceu din Cluj-Napoca, doi băieţi ar fi fost abordaţi de un altul pentru a „desfăşura activităţi de natură sexuală”. Copii nu au mai mult de 10 ani. Incidentul ar fi fost relatat învățătoarei de un alt elev, care a surprins șocantele scene, relatează Cluj24.ro.

Poliția s-a sesizat după apariţia unui materiale de presă care prezenta un incident desfăşurat în timpul unei excursii la care ar fi participat elevi ai unei unităţi şcolare din municipiul Cluj-Napoca.

„Cercetările preliminare au condus la stabilirea faptul că în perioada 27 – 29 mai a.c., în timpul excursiei desfăşurate în localitatea Şaru Dornei, din judeţul Suceava, doi elevi ar fi fost abordaţi de către un altul, cu intenţia de a desfăşura activităţi de natură sexuală. În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, urmând ca în cadrul anchetei să fie clarificate toate aspectele de interes”, informează sursa citată.

Poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară au făcut demersuri pentru informarea reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului privind această situaţie.