MENIU

Scene CUMPLITE în Germania: doi polițiști, ÎMPUȘCAȚI MORTAL în timpul unei patrule rutiere de rutină. Suspecții, de negăsit

Polițiști împușcați Germania /Profimedia

Doi polițiști au fost împușcați mortal în timpul unui control în trafic. Cumplitele scene s-au petrecut chiar în această dimineață, în districtul Kusel din landul german Renania-Palatinat. Autorii crimei sunt căutați de oamenii legii, însă pistele până la această oră sunt aproape inexistente.

Potrivit primelor informații, cel puțin un făptuitor ar fi fost înarmat, iar contextul producerii evenimentului este încă neclar. Tot ce se știe cu certitudine este că polițiștii se aflau într-o patrulă de rutină, când au fost împușcați, în jurul orei 4:20, relatează HotNews.ro.

Polițiștii au apucat să trimită două mesaje radio înainte de a deceda. Primul mesaj radio spunea că ofițerii au oprit un vehicul suspect, au găsit un animal mort în portbagaj și urmau să facă o inspecție. Al doilea mesaj radio a fost unul extrem de succint: „Trag în noi!”
 
Potrivit BILD, anchetatorii au tras, astfel, concluzia de aici că ar putea exista cel puțin doi autori.

Când au ajuns oamenii legii la locul producerii incidentului era deja prea târziu pentru polițista de 24 de ani și pentru colegul ei, de 29 de ani. Tragic este și faptul că femeia aflată în misiunea de control rutier era încă studentă la Universitatea de Poliție.

Până acum nu se cunosc informații despre identitatea suspecților sau ce vehiculul a fost folosit. De asemenea, nu se cunoaște direcția de fugă a acestora. Este în curs o amplă acțiune de căutare a acestora.

„Gândurile noastre sunt la rudele celor doi morți și, de asemenea, la toți colegii. Trăim adevăratul coșmar al tuturor polițiștilor! Această acțiune fără scrupule, ca și fapta în sine m-au lăsat perplexă (...) Sperăm că făptuitorul poate fi arestat prompt, astfel încât posibilele pericole pentru populație să fie evitate”, a declarat reprezentanta regională a sindicatului poliției (GdP), Sabrina Kunz.
 
 
Mai multe articole despre:
politisti politisti germani ucisi germania