MENIU

Putea fi evitat incendiul de la Oradea?! Au fost semne, nimeni n-a sesizat

Un scenariu-șoc la Oradea ridică întrebarea dacă incendiul care a distrus Palatul Episcopiein greco-catolice putea fi prevenit, chiar cu câteva minute înainte de a se produce. Semnele că ceva este în neregulă se aflau în văzul tuturor, dar nimeni nu a știut să le intepreteze. 

Viceprimarul Florin Birta a declarat, în direct la Realitatea TV, că luminile intermitente care se observă pe filmarea făcută de un martor erau de la inslalația de iluminare exterioară a clădirii, dar aceasta NU FUNCȚIONA CORECT. 

În mod normal, insltația trebuia să lumineze uniform și constant, nu să pâlpâie și să se întrerupă.

"Acele lumini funcționează toate odatp și sunt montate pe fațada Palatului Episcopiei. Era o funcționare anormală pentru iluminatul clădirii respective, dar de ce a funcționat așa nu pot să-mi dau seama.(...) Nu are cum să fie demontată varianta cu scurtciurcuitul, la fața locului poliția și pompierii, împreuncă cu cei de la compania de furnizare a energiei electrice fac în contiunuare cercetări. Clădirea era în conservare, iar partea de exterior fusese renovată recent,""a declarat viceprimarul din Oradea, în direct la Realitatea TV.

Cele mai proaspete informații le găsești pe realitateadeoradea.net.

  

Mai multe articole despre:
Oradea