MENIU

Scenariile alegerilor prezidențiale - Dezvăluiri bombă: condițiile esențiale - cine poate câștiga tot

Cozmin Gușă

Bătălia pentru primăria Capitalei este crucială pentru rezultatul la prezidențiale. Este opinia consultantului politic Cozmin Gușă, care a vorbit în exclusivitate la Realitatea PLUS despre ultimele scenarii pentru alegerile din 2024 la Realitatea PLUS. Din strategia care ar putea fi pusă în practică fac parte nume grele, iar viitorii candidați au șanse mari dacă fac calculele bine înainte. 

"Viitorul primar care va fi ales in septembrie 2024, daca se pune in spatele unui candidat la prezididentiabil, poate sa-l duca in turul 2. Nu el sa fie candidatul, viitorul care va fi cel mai votat, daca se pune in spatele unui candidat la prezidentiale, poate sa-l salte in turul 2, asta e o miza care nu-i de negljat.

Sub Nicusor se construieste polul dreptei, pe care Iohannis ar vrea sa-l largeasca, sa-l dea afara pe Orban care o prefera pe Codruta, dar sa ramana cu PNL-USR si PMP, iar cu PNL in calitate de lider si sa-l sustina pe Nicusor ar fi o consecventa pentru ca chiar daca Ludovic l-a ales, sustinerea lui Iohannis a fost determinanta in 2020. 

Daca in acest moment vine un candidat indepependent si credibil ii sparge.

Unul dintre cei care a fost luat in calcul in laboratoarele serviciilor secrete e Dan Șucu, noul patron al Rapid, care nu se pricepe la fotbal, dar a luat Rapidul ca o trambulina. Daca va uitati cam cati oameni politici sunt pe langa el, o sa pricepeti. 

Acest gen de personaj, nu zic ca el, dar e posibil si el, ar spulbera orice om politic prafuit asa cum e si Firea, dar si Nicusor Dan", a declarat, la Realitatea PLUS, consultantul politic Cozmin Gusa.