MENIU

Scapă de varice în 10 zile. Remediu minune 100% natural

<p>Scapă de varice &icirc;n 10 zile. Remediu minune 100% natural</p>

Cu toţii am auzit de varice sau de venele în pânză de păianjen, nu-i aşa? Sunt acele vene mici şi inestetice care apar sub piele, şi care au de obicei culoarea albăstruie, vineţie sau roşie. Deşi nu sunt periculoase, sunt considerate adeseori inestetice. Există însă o metodă prin care să scapi de ele, cu ajutorul câtorva lucruri pe care le ai, probabil, în casă.

Ia nişte roşii necoapte şi feliază-le. Aplică feliile pe zona afectată. Este esenţial să foloseşti roşii verzi, nu coapte, întrucât ele conţin o substanţă magică - solanină, care este un alcaloid. Cartofii germinaţi conţin, de asemenea, acest alcaloid. Este considerat nesigur să consumi roşii verzi sau cartofi germinaţi însă medicină tradiţională a folosit acest alcaloid că tratament regulat pentru bolile de piele.

Lasă feliile de roşie sau cartofi să acţioneze( pe piele) timp de 2-3 minute. Apoi da-le la o parte şi aplică o loţiune pentru piele, întrucât solanina poate provoca deshidratarea. Continuă procedura timp de 10 zile şi ar trebui să observi îmbunătăţiri.

Sursa: Secretele

Mai multe articole despre:
roşii remedii naturiste varice pătlăgică