MENIU

Prima reacţie a "gorilei" care a bătut o femeie la Mamaia. Cum şi-a justificat gestul

Femeie lovită şi înjurată de bodyguarzi pentru că şi-a întins lucrurile pe o plajă privată din staţiunea Mamaia fără să închirieze un şezlong. Mii de persoane au distribuit pe Facebook imaginile cu incidentul şi sute de persoane şi-au arătat indignarea pe pagina plajei Alandala. 

UPDATE vineri, 21 august: Bătăuşul din Mamaia şi-a cerut scuze public, pe contul său de Facebook:

"Incep prin a-mi cere scuze fata de femeia respectiva, public. Aceasta "gorila" tin sa va spun ca are un suflet si o familie acasa. Am fost provocat, am incercat sa ii explic, vorbindu-i frumos, dar nici aceasta nu a fost o doamna. Mi-a injurat ceea ce am mai de pret pe lumea aceasta si anume, familia. Nu suntem nici interlopi, nici "tigani jegosi"...suntem oameni muncitori, ne castigam painea asa cum stim, nu cersim, nu dam in cap!

Cat despre presa, nu am cuvinte !! Un amalgam de minciuni!!! Imi blameaza numele si familia in necunostinta de cauza ! Unde a fost atunci cand am reprezentat Romania, prin prisma sportului, in diverse tari?

Multumesc tuturor celor care ma susțin, ati fost si sunteti un sprijin puternic moral, fie ca sunteti cei care ma cunosc, sau nu. Din suflet va spun ca imi pare rau pentru acel gest incontrolabil, dar am fost provocat!"

Iată de unde a pornit totul:

La scurt timp, a apărut un alt bărbat care i-a luat femeii lucrurile, le-a rupt şi le-a aruncat, şi a alungat-o pe ea şi pe însoţitorul ei.

Vă reamintim: dacă aţi fost martorul unui eveniment inedit care poate deveni o ştire, ne puteţi trimite imaginile pe adresa martor ocular @ realitatea.net sau pe portalul realitatea.net, la rubrica martor ocular.

Mai multe articole despre:
Mamaia