MENIU

Scandal uriaș în AUR. Parlamentar din partidul lui Simion: "Nu vreau să fiu colegă cu tot felul de LIGHIOANE"

Scandal total, AUR este aproape de implozie. Senatorul Rodica Boancă îl somează pe George Simion să se dezică de Marius Lulea. Boancă susține că în interiorul partidului se fac jocuri de culise. Mai mult, tot ea susține că cineva din interiorul partidului i-a spart contul de Facebook de politician și ar posta mesaje în numele său. 

Parlamentarul AUR a lansat o serie de acuzații dure chiar pe pagina sa de Facebook.
 
"Cer excluderea primvicepreședintelui Lulea Marius Dorin și a lui Nicolae Capcelea, un infractor în domeniul IT, care mi-au furat pagina de Facebook #Senator #Rodica #Boancă! Fapta este penală, pedepsită cu închisoarea. Am acolo date personale, cont bancar, buletinul.
Așa vreți voi să conduceți țara?
 
Eu vreau AUR curat condus de George Simion, de Cristian DAVID, secretar general, de oamenii care au muncit, nu de Lulea care vrea acum puterea cu orice preț pentru afacerile lui!

RODICA BOANCĂ LA REALITATEA: NU SUNT COLEGĂ DE PARTID CU TOT FELUL DE LIGHIOANE

Într-o intervenție la Realitatea Plus, parlamentarul a oferit detalii despre conflictul pe care-l are cu diverși oameni din partid.

"Vreau un partid curat, fără tot felul de LIGHIOANE. Eu am intrat în partid să fac dreptate, nu să fiu condus de un domn precum Lulea, care a transformat organziația de partid într-un fel de SRL de familie, în care și-a adus rude, cumnați, fini. 

 

În naivitatea mea, când am intrat în partid, le-am dat lor dreptul de a-mi administra pagina de politician. Eu consider că Lulea este un hoț de identitate, marți mă voi adresa instituțiilor care gestionează astfel de situații, pentru că este un gest penal", a afirmat parlamentara. 

Mai multe articole despre:
aur simion scandal rodica boanca