MENIU

Scandal sexual! Italia fierbe după declarațiile vulgare ale unui minstru: „M-am culcat cu 1.500 de femei”

Vittorio Sgarbi, prietenul lui Berlusconi care s-a lăudat cu performanțele sale sexuale. Foto: Profimedia

Ministrul adjunct al Culturii din Italia, Vittorio Sgarbi, se află în mijlocul unui adevărat scandal sexual. Opinia publică este revoltată de declarațiile recente ale acestuia, care s-a „lăudat” că a făcut sex cu 1500 de femei și a spus că organul sexual masculin este un „organ al cunoașterii”.

Un nou scandal sexual a izbucnit în Italia, avându-l drept protagonist pe un vechi amic de-al lui Silvio Berlusconi. Opoziția din Italia cere demisia lui Vittorio Sgarbi, în vârstă de 71 de ani, membru al guvernului. Sgarbi, care ocupă funcția de ministru adjunct al Culturii, a provocat un scandal recent prin declarațiile făcute la un eveniment organizat de Muzeul Național de Artă Modernă, în care a făcut referire la performanța sa sexuală și a descris organul sexual masculin ca fiind un "organ al cunoașterii".

În calitate de critic de artă, oficialul italian a fost implicat în trecut în relații cu vedete porno în timpul prieteniei sale cu Silvio Berlusconi și a fost asociat cu celebrele petreceri bunga-bunga. Aceste acțiuni au stârnit nemulțumirea multor persoane, care solicită demisia sa din funcția de ministru.

În videoclipul prezenței viceministrului italian la eveniment, acesta poate fi auzit inițial spunând că „organul sexual masculin este un instrument de cunoaștere, de penetrare, ne ajută să înțelegem lucrurile mai bine”.

Apoi a spus că Berlusconi s-a culcat cu mai puțin de 100 de femei în viața sa, ceea ce pentru el este o „tragedie”. Sgarbi a fost întrebat despre numărul de femei cu care s-a culcat în viața sa.

„Nu am un instrument de măsurat (adică contorul penisului în original) așa că nu știu, dar pot estima o medie de trei femei pe lună și când eram activ am ajuns până la nouă pe lună. Deci cel puțin 1.500 de femei” a răspuns ministrul adjunct al Culturii din Italia.

După ce videoclipul a fost publicat de La Repubblica, 44 de lucrătoare de la muzeul de artă modernă din Italia i-au cerut directorului să le apere. Opoziția a solicitat demisia lui Sgarbi, invocând comentarii "sexiste". Ministrul italian al Culturii, Gennaro Sangiuliano, a cerut să fie informat printr-o scrisoare de la directorii muzeului cu privire la ceea ce a spus subordonatul său, subliniind că sexismul și blasfemia sunt inacceptabile la orice nivel, mai ales în domeniul cultural, de la cineva care reprezintă instituția.

Fiul lui Joe Biden, dat afară dintr-un club de sex. Hunter Biden le vorbea tuturor ”ca un copil răsfățat”

Cu toate acestea, Sgarbi a refuzat să-și prezinte demisia, susținând că cei care îl critică sunt de stânga și încearcă să-l "anuleze". Într-un interviu acordat La Repubblica, el a susținut că ceea ce s-a întâmplat în muzeu a fost "o reprezentație între doi actori. M-au întrebat cu câte femei m-am culcat și am răspuns. Este libertatea de exprimare". Potrivit lui, cererea de demisie este "cenzură și fascism absolut".

Conform presei italiene, Sgarbi se află într-o relație "deschisă" cu actrița și modelul Sabrina Cole, în vârstă de 50 de ani. După ce a fost primar în orașul Salemi, și-a pierdut funcția când a declarat că Mafia a fost implicată în consiliul său municipal.

Actul sexual cu un minor sub 16 ani, considerat viol - Noua lege din România