MENIU

SCANDAL neobișnuit la UPU Baia Mare: rudele unei femei cu SARS-COV-2 au vrut să îi lovească pe medici. Pacienta a decedat ulterior la domiciliu

baia mare violente la UPU

Rudele unei paciente cu COVID-19 din Baia Mare au reacționat într-un mod scandalos, fiind nemulțumite de modul în care este tratată femeia. După ce s-a încheiat altercația, pacienta a fost externată din spital, dececând la domiciliu, notează ZIARE.COM. Incidentul s-a petrecut la Unitatea de Primiri Urgențe de la Baia Mare.

Mai multe persoane au agresat verbal și au încercat sa lovească personalul medical. Potrivit surselor, agresorii erau aparținătorii unei femei aduse la spital în stare gravă, cu insuficiență respiratorie.

Scandalul și violențele ar fi pornit de la faptul că rudele nu ar fi fost fost mulțumite de tratamentul pe care l-a primit femeia infectată cu COVID-19. La insistențele aparținătorilor, femeia a fost transportată la domiciliu, unde a decedat. Cinci dintre persoanele care au participat la scandal au fost amendate pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Mai multe articole despre:
Maramures