MENIU

Scandal monstru într-un liceu din Vaslui. Elev în stare gravă după ce a fost bătut de un coleg

Poliția și conducerea Liceului ”Ștefan Procopiu” din Vaslui fac anchete după ce doi elevi de clasa a IX-a s-au bătut în timpul unei ore de curs la care profesorul a întârziat, unul dintre adolescenți fiind internat în spital cu răni grave la un ochi.

Cei doi băieti s-au certat destul de serios chiar în scoală, dar conflictul părea să se fi stins, după ce unul dintre adolescenti a plecat. La scurt timp însă, nervos si dornic să îi aplice o corectie celui care a îndrăznit să se certe cu el, acesta s-a întors si l-a lovit cu pumnul pe Mihai. Băiatul a fost transportat cu ambulanta la Spitalul Judetean de Urgentă (SJU) Vaslui, fiind necesare mai multe zile de spitalizare.

Potrivit vremeanoua.ro, reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Vaslui au confirmat incidentul, care a declansat o anchetă la nivelul unitătii de învătământ. Deocamdată, nu a fost depusă nicio plângere la politie. Este al doilea conflict de acest tip, înregistrat la Liceul "Ștefan Procopiu", în ultimele două luni.



Mai multe articole despre:
şcoală Vaslui liceu