MENIU

Scandal MONSTRU în Grecia: Antivacciniștii REFUZĂ transfuziile de sânge de la cei imunizați. Suspiciuni de tentativă de BOICOT a campaniei de vaccinare anti-COVID

Coronavirus Grecia

Antivacciniștii din Grecia refuză tranfuzii de sânge de la persoane inoculate anti-Covid pentru a nu fi „otrăvite. Șocanta dezvăluire a fost făcută chiar de un medic. Situația halucinantă a intrat în vizorul Asociației Medicilor din Patras, care a solicitat o investigație mai amănunțită pe marginea acestui subiect.

Președintele Asociației Medicilor din Patras, Anna Mastorakou, a cerut procurorilor să demareze o investigație deoarece aceste persoane au reușit, de asemenea, „să se infiltreze și să intervină în procesul de vaccinare anti-Covid”, relatează Euractiv, preluat de HotNews.ro.

Mastorakou suspectează că este vorba de un grup organizat și nu de cazuri individuale.

„Până acum am avut pacienți nevaccinați care au refuzat intubarea - lucru care a provocat decesul unora - dar acum avem și grupuri care refuză transfuziile”, a arătat medicul, subliniind că „acest lucru nu are niciun fundament științific”.

Problemele nu se opresc însă aici. Guvernul grec se confruntă în prezent și cu un scandal legat de certificate de vaccinare anti-Covid false, asta după ce săptămâna trecută a fost descoperit că o localitate cu doar 6.000 de rezidenți din nordul țării a administrat 40.000 de doze de vaccin anti-Covid.

După aceste dezvăluiri, mai multe cazuri de emitere a unor certificate de vaccinare false au fost raportate în întreaga Grecie.

Autoritățile investighează, de asemenea, posibilitatea ca unele certificate false să fi fost importate din Bulgaria, mai arată sursa citată.