MENIU

Scandal la o şcoală din Argeş. Profesor de sport acuzat că şi-a bătut şi agresat sexual elevii

<p>Scandal la o şcoală din Argeş. Profesor de sport acuzat că şi-a bătut şi agresat sexual elevii</p>

Scandal la o şcoală dintr-o localitate argeşeană. Un profesor de sport este acuzat de părinţi că le-a bătut copiii şi, mai mult, în cazul unor fete, le-a agresat sexual. Profesorul recunoaşte incidentele, dar le dă o interpretare proprie. Cazul a ajuns în atenţia Inspectoratului Judeţean Şcolar care a deschis o anchetă. Părinţii revoltaţi au venit ieri la şcoală şi l-au luat la rost pe dascăl.

Puţin a lipsit ca părinţii să se ia la bătaie cu profesorul de sport de 28 de ani de la şcoala din Valea Danului. Ei îl acuză ca le-a agresat fizic copiii. Primul incident ar fi avut loc în luna decembrie, când un elev a fost bătut pe terenul de sport.

"A venit la şcoală cu alţi copii, a jucat fotbal în echipă cu domnul profesor şi l-a o discuţie mai aprinsă l-a bătut, s-a urcat cu picioarele pe el", a afirmat un părinte.

Tatăl băiatului bătut a sesizat conducerea şcolii şi Inspectoratul Şcolar şi a scos un certificat medico-legal. Problemele au continuat, alt elev a fost apoi pălmuit. De asemenea, dascălul mai este este acuzat că a pipăit o fată de 12 ani și a încercat să o sărute. Totul s-a întâmplat pe scările căminului cultural, acolo unde fata făcea cursuri de dans.

Şi Inspectoratul Şcolar a început o anchetă. Dacă părinţii vor depune plângere şi la poliţie, profesorul riscă dosar penal.