MENIU

SCANDAL la Iaşi: triunghi amoros cu o doctoriţă, un om de afaceri şi o politiciană

Scandal la Iaşi

Şefa Tinerilor Oameni de Afaceri din PNL Iaşi a formulat o plângere la Poliţie împotriva unei doctoriţe de la Spitalul “Parhon”, acuzând-o pe aceasta că o hărţuieşte şi ameninţă. Ioana Chirica, una dintre tinerele speranţe ale PNL Iaşi, spune că doctoriţa Mihaela Oana Puiu îi trimite mesaje triviale, în care o ameninţă inclusiv că îi va distruge viaţa politică, scrie ziaruldeiaşi.ro.

Scandalul dintre cele două a izbucnit la scurt timp după ce politiciana s-a căsătorit cu fostul soţ al doctoriţei, afaceristul Daniel Dumitraş. Cazul a ajuns inclusiv în atenţia Colegiului Medicilor din Iaşi, acolo unde a fost depusă de asemenea o reclamaţie.

Autorităţile ieşene au fost solicitate să medieze un scandal conjugal izbucnit recent între o politiciană, o doctoriţă şi un om de afaceri din oraş. Medicul rezident Mihaela Oana Puiu, de 31 de ani, de la Spitalul Clinic “Dr. C.I. Parhon”, a fost chemat zilele trecute pentru a da explicaţii la Poliţie, fiind acuzat că ar hărţui-o prin mesaje sau e-mailuri pe actuala soţie a fostului ei partener de viaţă. Reclamaţia a fost înaintată la Poliţie de către una dintre tinerele speranţe ale PNL, Ioana Chirica, preşedinta Tinerilor Oameni de Afaceri Liberi din Iaşi. La mijlocul conflictului dintre cele două se află afaceristul Daniel Dumitraş, cel care, la rândul său, a semnat plângerea împotriva medicului Puiu.

Totul ar fi plecat de la partaj

Din plângerea înaintată Poliţiei de către liberala Ioana Chirica şi omul de afaceri Daniel Dumitraş, soţul ei actual, care deţineprintre altele şi un salon de înfrumuseţare, reiese că mărul discordiei din acest caz ar fi partajul încheiat între cel din urmă şi doctoriţa Oana Puiu.

Vezi mai multe pe ziaruldeiaşi.ro.