MENIU

Scandal în trafic, pe o stradă din Focșani! Două persoane au ajuns la spital, iar o mașină a fost distrusă

Sursa foto: Poliția Română

A fost scandal, noaptea trecută, în trafic, pe o stradă din Focșani. Șase bărbați s-au luat la bătaie, iar un autoturism a fost distrus. Doi bărbați au avut nevoie de îngrijiri medicale și au ajuns la spital. Polițiștii spun că cele două grupuri de tineri s-ar fi luat la ceartă din cauza unor neînțelegeri mai vechi. 

Scandalul dintre cei șase bărbați care se cunoșteau între ei a izbucnit în toiul nopții, în centrul municipiului Focșani. Patru dintre ei se aflau într-o mașină, iar alți doi într-un alt autoturism. Când s-au intersectat, au început șicanările, iar cei doi au fost blocați, coborâți apoi din mașină și loviți cu pumnii și cu picioarele. Agresorii le-au distrus acestora și autoturismul.

„În cursul nopții trecute, la ora 23:52, am fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la producerea unui scandal între mai multe persoane, pe o stradă din municipiul Focșani. În urma intervenției au fost identificați doi bărbați care prezentau leziuni. Verificările efectuate de polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că aceștia se deplasau cu un autoturism pe str. Maior Gh. Pastia, iar în intersecția cu Bld. Brăilei s-au intersectat în trafic cu alte două autoturisme din care au coborât patru bărbați, care s-au manifestat agresiv față de cei doi ocupanți”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea. 

Cei doi tineri bătuți, unul de 18 ani, celălalt de 26 de ani au chemat ambulanța. După ce au primit îngrijiri medicale, au fost transportați la spital. Cei patru agresori au fost duși la audieri și s-au ales cu dosare penale pentru loviri și alte violențe. 

„Toți bărbații implicați au fost identificați iar cercetările sunt continuate pentru a se stabili cu exactitate situația de fapt și luarea măsurilor legale care se impun. În cauza a fost întocmit dosar penal,sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și distrugere”, se mai arată în comunicatul IPJ Vrancea.