MENIU

Sărbătoare pentru întreaga familie la Romexpo

Între 28 si 31 mai, Pavilionul Central va fi ocupat de trei evenimente de tradiţie, adresate întregii familii: KIDEX – Expoziţia de produse şi servicii pentru bebeluşi, viitoare mămici, părinţi şi copii, TIBCO – Târgul internaţional de bunuri de larg consumTMA – Festivalul de spiritualitate, medicină alternativă şi terapii complementare.

De joi până duminică, ROMEXPO devine centrul distracţiei şi magnet de cumpărături pentru bucureştenii care vor să se pregătească pentru vacanţa de vară. Toţi cei care vor trece pragul celor trei evenimente vor putea alege dintr-o multitudine de oferte: de la bijuterii, cosmetice, accesorii, decoraţiuni şi până la haine şi jucării pentru copii. De asemenea, adepţii stilului de viaţă sănătos, vor descoperi la TMA sute de produse naturiste, proceduri şi aparate noi, menite să-i ajute în dezvoltarea personală.

După sesiunea de cumpărături, toţi vizitatorii sunt invitaţi să se implice în activităţile desfăşurate atât în interiorul pavilionului, cât şi în curtea ROMEXPO – de la cele sportive, cum ar fi cursurile gratuite de tenis de câmp şi până la ateliere de pictură sau de aranjamente florale.

Special pentru amatorii stilului „Vintage”, în cadrul târgului TIBCO va fi inaugurat Salonul de Antichităţi, un spaţiu unde toţi cei interesaţi pot

Descoperi mobilier de epocă, obiecte de artă din bronz, sticlă sau porţelan, tablouri sau obiecte personale şi de colecţie.
Program de vizitare:

• 28 – 30 mai: 10:00 – 19:00
• 31 mai: 10:00 – 16:00

ACCES GRATUIT!

 

Mai multe articole despre:
RomExpo tma kidex tinco