MENIU

Șapte dintr-o lovitură! Un șofer beat a făcut ravagii pe șosele!

Un șofer beat a lovit şapte autoturisme parcate în timp ce încerca să ajungă acasă

Un șofer din Baia Mare, aflat sub influența alcoolului, a lovit nu mai puțin de șapte autoturisme parcate în timp ce încerca să ajungă acasă. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat 0.99 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au dispus măsura reţinerii șoferului pentru 24 de ore.

Un bărbat din municipiul Baia Mare, aflat sub influenţa alcoolului, a acroşat şapte autoturisme parcate în timp ce încerca să ajungă acasă, a informat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma.

Potrivit acesteia, iniţial poliţia a fost alertată despre un posibil accident rutier, însă echipajul de intervenţie a descoperit distrugerea mai multor autoturisme parcate prin lovire.

"La scurt timp poliţiştii au identificat conducătorul auto ca fiind un bărbat de 49 de ani din municipiul Baia Mare. (...) În urma verificărilor poliţiştii au constatat faptul că bărbatul ar fi condus un autoturism pe strada Transilvaniei, unde ar fi tamponat cinci autoturisme parcate pe partea dreaptă a sensului său de deplasare. Bărbatul şi-a continuat deplasarea, iar pe strada George Coşbuc a mai acroşat alte două autoturisme parcate, continuându-şi deplasarea până la domiciliu unde a fost identificat de către agenţii de poliţie", a spus Ionela Cozma.

Conform aceleiaşi surse, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat 0.99 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Faţă de acesta poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză poliţiştii continuă cercetările specifice. 

Mai multe articole despre: