MENIU

Samsung a lansat “monstrul” Galaxy K Zoom. Telefonul cu camera foto de 20,7 MP!

Samsung a lansat Galaxy K Zoom

Samsung a lansat, oficial, noua generatie de gadgeturi Galaxy K Zoom, o combinatie interesanta de smartphone si camera foto/video. O solutie 2 in 1 care, cu siguranta, isi va gasi destui clienti, fotografia fiind un hobby foarte popular, incurajat si promovat puternic de site-urile de profil, de la Instagram la retelele de socializare.

Cu noua gama Galaxy K, Samsung vrea sa faca o demarcatie clara fata de precedentele gadgeturi in genul Galaxy S4 zoom, insistand ca Galaxy K Zoom se remarca prin calitatea camerei, functia de smartphone trecand in plan secund.

 Dincolo de dezbaterile “filozofice” privind produsul, cert este ca, cel putin din specificatii, Galaxy K Zoom este cel mai bun produs de acest gen lansat pe piata.

 Gadgetul vine cu o camera de 20.7MP 1/2.3 BSI CMOS, cu zoom optic 10x, senzor optic de stabilizare, LED flash Xenon si o deschidere f/3.1-6.3.

 Imaginile vor fi prezentate pe un ecra de 4,8 inchi Super AMOLED HD cu rezolutia de 1280×720 pixeli. Galaxy K zoom prezinta un procesor hexa-core, din patru core la 1.3GHz (quad-core) si alte doua core la 1.7GHz (dual-core), 2 GB de RAM si un spatiu de stocare de 8 GB, extensibil prin microSD.

 Mai multe amanunte si primele imagini video cu telefonul-camera le vedeti pe GadgetReport.ro

Mai multe articole despre:
lansare telefon Samsung cameră foto Galaxy K Zoom