MENIU

Salonul Auto București începe mâine. CE MAȘINI poți vedea ÎN PREMIERĂ

O nouă ediție a SAB & A

Ediția 2014 a Salonului Auto București și Accesorii (SAB & A) este gata de start, joi, 23 octombrie, și va ține până în data de 2 noiembrie.

Dintre premierele mondiale de la Salonul Auto de la Paris (4-19 octombrie) nu va exista niciuna la SAB & A, insa vor fi expuse cateva modele foarte noi de masini care inca nu si-au facut debutul in showroom-uri, potrivit 0-100.ro.

Printre masinile pe care romanii le pot vedea la targ in premiera sunt noul Ford Mondeo, Kia Soul EV (electric), Jeep Renegade si Peugeot 508 facelift. O expozitie de masini clasice si alte momente speciale sunt menite sa creasca atractivitatea evenimentului.

SAB & A nu trebuie confundat cu SIAB. Trebuie retinut faptul ca SAB & A nu inlocuieste Salonul International Auto Bucuresti (SIAB), ci este o expozitie distincta, cu accentul pus pe vanzare si de o amploare mai mica in ceea ce priveste numarul de masini expuse si marci participante.

Evenimentul auto implineste anul acesta 21 de ani de la prima editie si va avea loc la Romaero Baneasa, conform traditiei. In decursul acestui an a fost reluat parteneriatul cu APIA – Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile.

Mai multe articole despre:
salon auto SAB salonul auto bucurești 2014 sab & a