MENIU

Sălaj: Elevii cer autorităților verificări amănunțite în toate localurile

<p>Concert caritabil pentru victimele din Colectiv. Voltaj, Connect-R şi Delia vor urca pe scenă</p>

Consiliul Județean al Elevilor (CJE) Sălaj cere autorităților verificări amănunțite în toate localurile din județ, după tragedia ce urmat incendiului din clubul Colectiv din București și invită populația să doneze sânge pentru cei aflați încă în suferință în spitalele din Capitală.

"Nu dorim ca acest eveniment să se repete. Dorim ca atunci când comunitatea se află în diverse locuri publice să se simtă în siguranță", afirmă, într-o postare pe Facebook, reprezentanții elevilor din Sălaj.

Elevii consideră că este foarte importantă siguranța locurilor pe care le frecventează.

"Colectiv suntem noi, tinerii care mergem aproape în fiecare weekend în localuri. Dincolo de preferințele de muzică sau de locație trebuie să conștientizăm importanța siguranței locurilor pe care le frecventăm", afirmă Vlad Bejinariu, reprezentant al echipei CJE, citat de Agerpres.

În semn de solidaritate pentru familiile îndurerate în urma catastrofei de vineri noaptea din București, CJE Sălaj va marca ziua de doliu național de luni, 2 noiembrie, pe platoul de marmură din Zalău, unde, începând cu ora 17,00, toți cei interesați sunt așteptați să aprindă o candelă și să lase o floare în memoria celor care și-au pierdut viața și să țină un moment de reculegere pentru cei care se zbat încă în spitale.

CJE Sălaj vine și cu mesajul către comunitate de a merge și a dona sânge în Centrul de Transfuzie din Zalău.

"Așteptăm comunitatea să răspundă apelului nostru", afirmă reprezentanții elevilor.