MENIU

S-a stabilit cauza decesului omului de afaceri găsit prăbușit în propriul salon. Ce spun legiștii

Sursa foto: Arhivă

S-a stabilit cauza decesului omului de afaceri care a murit în salonul de bronzat. Deşi cadrele medicale luau în calcul şi o electrocutare, acesta a suferit un infarct masiv şi a decedat pe loc.

Tragedia a avut loc în dimineaţa zilei de sâmbătă, când bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a fost găsit fără suflare în incinta salonului. Descoperirea şocantă a fost făcută de un electrician, apelat chiar de el, înainte a se prăbuși la pământ. Când a ajuns, însă, la salon l-a găsit pe proprietar căzut pe podea. Omul a crezut iniţial că bărbatul leşinase, însă a văzut că nu mai respira şi a apelat imediat serviciul 112.

La faţa locului a ajuns o ambulanţă SMURD, fiind începute imediat manevrele de resuscitare, însă din păcate fără izbândă.

Cazul a fost preluat de poliţişti, care au dispus efectuarea unei autopsii pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului, iar medicii legişti au stabilit că decesul a survenit în urma unui infarct masiv. Acesta nu era cunoscut cu afecţiuni cardiace, însă se pare că avea o afecțiune ascunsă, care s-a dovedit a-i fi fatală.